Už po jedenácté se sejdou v údolí Velkých Karlovic ti nejlepší kuchaři z celé Evropy. Ve dnech 4. října až 6. října se můžete těšit na vybrané lahůdky od těch nejlepších kuchařů v oboru. Karlovský gastrofestival také navštíví a své kuchařské umění předvede, jako jediná držitelka michelinské hvězdy ve střední evropě Eszter Palágyi.

Součástí festivalu jsou i mezinárodní farmářský trh, populární soutěže o nejlepší valašský frgál a klobásu, řemeslný jarmark, posezení s muzikami, barmanské večery, kuchařské show či frgálová manufaktura, ve které si můžou návštěvníci vyrobit svůj vlastní valašský frgál.

Karlovský gastrofestival 2019 – Program:

Pátek 4. 10. 2019

  • Maďarský večer (bude upřesněno)
  • 19:30 – Galavečeře Spa hotelu Lanterna s šampaňským G.H.Mumm – nutná rezervace předem (Spa hotel Lanterna)

Sobota 5. 10. 2019

  • 9:00 – 18:00 – Gastro tour s mezinárodním farmářským trhem (údolí Léskové)
  • 10:00 – 18:00 – Frgálová manufaktura (Resort Valachy)
  • 10:00 – Škola vaření s Jiřím Hilgartem: English breakfast s vaječnými muffiny (AEG)
  • 11:00 – 22:00 – Muzikant Bolek Vjaclovský (terasa hotelu Horal)
  • 11:00 – 17:00 – Saxofonista DeeSaxx (Resort Valachy)
  • 13:00 – Škola vaření s Jiřím Hilgartem: Pečená polévka s houbovým relishem (AEG)
  • 15:00 – Škola vaření s Jiřím Hilgartem: Srnčí s brusinkovou omáčkou a bramborovou plackou (AEG)
  • 17:00 – Škola vaření s Jiřím Hilgartem: Citrónový krém s pečeným ovocem (AEG)
  • 19:00 – 24:00 – Saunová noc ve Wellness Horal
  • 19:30 – Michelinská galavečeře, Eszter Palágyi – Costes Budapest – nutná rezervace předem (Spa hotel Lanterna)

Neděle 6. 10. 2019

  • 9:00 – 18:00 – Gastro tour s mezinárodním farmářským trhem (údolí Léskové)
  • 10:00 – Škola vaření s Jiřím Hilgartem: Makové loupáky s tvarohem (AEG)
  • 10:00 – 18:00 – Frgálová manufaktura (Resort Valachy)
  • 10:00 – 12:00 – Soutěž o nejlepší valašský frgál (Resort Valachy)
  • 10:00 – 13:00 – Cimbálová muzika Jánoš (Resort Valachy)
  • 11:00 – 16:00 – Cimbalistka Bronislava Dočkalová (terasa hotelu Horal)
  • 11:30 – 12:00 – Soutěž o nejlepší valašskou klobásu (Penzion Pod Pralesem), vyhlášení vítězů ve 12:00
  • 13:00 – Michelinský oběd, Eszter Palágyi – Costes Budapest – nutná rezervace předem (Spa hotel Lanterna)
  • 13:00 – Škola vaření s Jiřím Hilgartem: Salát s hovězím pupkem a soba nudlemi (AEG)
  • 15:00 – Škola vaření s Jiřím Hilgartem: Kari s krůtím masem a liči (AEG)
  • 17:00 – Škola vaření s Jiřím Hilgartem: Pečený banán s kokosovým krémem (AEG)

Žádné komentáře.

Zanechte komentář

X